VIDEO: Oh, sa poiss! Modellisaate Evelina töötab stripparina (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Modellisaatesse viimasel nädalal napilt sisse jäänud pirtsakas Evelina pole päriselus üldsegi nii pirtsakas, kui arvesse võtta tema igapäevaseid töökohustusi.

Foto: Kanal 2

Evelina sirutab jalgu, möllab postiga ja väristab tagumikku Tartu stripiklubis Exclusive Club.

Foto: Kanal 2

Elu24le saatis lugeja ka paar klippi naise mahlakatest esinemisest. Tuleb tunnistada, et postiga on Evelina tõesti sina peal ja enam ei pea ka siivas ekskonkurent imestama, miks armastab Evelina poiste ees palja persega ringi joosta või miks ta eriti ei põe, kui rinnahoidja kogemata keset šõud maha libiseb. 

Foto: Kanal 2

Seepärast tunduvad pisut kummalisena tema vingumised modellisaates, kus teda häirivad pisiasjad nagu fotoshoodil kindla poosi hoidmine või et tal öösel rahus magada ei lasta. Tea, kas sealt tekkiski huvi öötöö vastu või vastupidi. Öötöö on viinud viimasedki jõuvarud?

Foto: Kanal 2

Varasemalt on Evelina töötanud veel Tartu Atlantises nn «jõhvikana» ehk meeste peibutajana. Seega arenemisruumi on. Tuult tiibadesse!

Või peaks ütlema konts posti ja edu «Eesti tippmodell» finaalsaates!

Foto: Viktor Koškin
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles