Ole kiire! Algas eelmüük Muse’i kontserdi piletitele ning eribussile Riiga ja tagasi

Irene Tambek
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti rokkbänd Muse
Briti rokkbänd Muse Foto: Danny Clinch

Täna sai alguse Muse’i kontserdi eelmüük FBI kontsertklubi liikmetele. Liikmeks saab end tasuta registreerida igaüks kontsertklubi kodulehel www.fbi.ee.

Juunis jõuab Muse oma värskeima albumi ‘Drones’ esitlustuuri raames Riiga. Võimsa produktsiooniga kontsert antakse 16. juunil Arena Rigal. Muse on bänd, kelle kontserte iseloomustatakse alati sõnadega «eepiline», «ambitsioonikas» ja «suurepärane» ning kahtlemata ei ole erandiks ka see tuur. Lava pannakse püsti keset kontserdipaika ning publikule avaneb hea vaade igalt seisu- ja istekohalt.

Piletid kontserdile tulevad avalikku müüki esmaspäeval, 22. veebruaril kell 10.00. FBI kontsertklubi liikmed saavad aga pileteid osta juba alates tänasest. Klubi liikmeks saab registreeruda kodulehel www.fbi.ee ning oma andmetega sisse logides leiab klubiliige koodi, millega Piletilevis ost sooritada.

Lisaks on Piletilevis müügil piletid eribussile, mis viib kontserdipäeval Tallinnast Riiga ning toob pärast kontserti Tallinnasse tagasi.

Bussisõidu ajakava 16. juunil: 

12:30 kogunemine Solaris Keskuse juures (Estonia post 1 peatumiskoht)

12:45 väljasõit Riia poole

14:30 peatus Pärnu bussijaamas

18:00 saabumine Arena Rigale

23:15 kogunemine busside juures

23:30 väljasõit Tallinna poole

03:00 paiku peatus Pärnu bussijaamas

04:45 saabumine Tallinnasse - reisi lõpp Solaris Keskuse juures

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles