VIDEO: Elmo Nüganen paljastab, mida on õpilased talle õpetanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmo Nüganen, Taevalava
Elmo Nüganen, Taevalava Foto: Eero Vabamägi

Täna õhtul kell 21.40 jõuab ETV ekraanile eelviimane ja sünnipäevahõnguline jagu saatesarjast "Kontakt," kus astub üles näitleja, lavastaja ja Tallinna Linnateatri peanäitejuht Elmo Nüganen.

"Ma mäletan, et kunagi, kui ma ei olnud veel õppejõud, ja õppejõud rääkisid sellist juttu nagu ilmselt kõik õppejõud räägivad, et kui küsiti, mida te meile õpetate, siis need õpetajad ütlesid, et see ei olegi nii oluline. Oluline on see, kuivõrd mina neilt õpin. Mina mõtlesin toona, et lõpetage ära see klišeede kasutamine ja vastake küsimustele. Nüüd, kui ma olen ise selles situatsioonis, kasutan sama klišeed ja nüüd ma tõesti mõtlen, et see ei ole klišee, vaid nad tõesti õpetavad," tunnistab Nüganen.

"Kunagi me läksime Toompeale tundi. Õppejõud Kalju Orro, mina ja Anu Lamp tegime tunni ära ja pidime mäest alla tulema, sest all ootas meid "Pionola" etendus. Tulime sealt mäest alla ja Kaljuga mitu korda rääkisime, vahepeal vaikisime. Sain aru, et Toompeal olin ma just õpetanud neile ühte asja ja nüüd lähen alla mängima seda asja, võib-olla sajandat korda, ja ma mängin kogu aeg valesti, risti vastupidi sellele, mida ma olen õpilastele õpetanudm" räägib Nüganen.

"Ma sain järsku aru, et ma olen seda kogu aeg valesti mänginud. Ja siis olen Toompealt alla tulnud teatrisse ja püüdnud seda asja kuidagi parandada. Ja kui ma siis Kaljuga rääkisin, siis ta ütles, et oh, ära räägi, mul sama asi kogu aeg. Anule ma ei julgenud seda isegi öelda," naerab ta.

 "Kontakt" on Tallinna Linnateatri 50. sünnipäevale pühendatud saade, kus publiku ette tulevad inimesed, kes põhilise osa oma elust teesklevad, et on keegi teine. Sel õhtul mängivad nad iseennast. Neljateistkümnendas ja sünnipäevahõngulises saates astub üles näitleja, lavastaja ja Tallinna Linnateatri peanäitejuht Elmo Nüganen.

"Kontakt" on ETV ekraanil täna kell 21.40.

Täna õhtul kell 21.40 jõuab ETV ekraanile eelviimane ja sünnipäevahõnguline jagu saatesarjast "Kontakt," kus astub üles näitleja, lavastaja ja Tallinna Linnateatri peanäitejuht Elmo Nüganen.Vaata videolõiku tänaõhtusest saatest, kus Nüganen paljastab, mida õpilased talle on õpetanud :)"Kontakt" on Tallinna Linnateatri 50. sünnipäevale pühendatud, saade, kus publiku ette tulevad inimesed, kes põhilise osa oma elust teesklevad, et on keegi teine. Sel õhtul mängivad nad iseennast :)

Posted by Eesti Televisioon on Friday, 19 February 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles