Eesti Vabariigi aastapäeva võimsaim klubiüritus Factorys, esineb Gareth Thomas Rhys Emery

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi aastapäeva võimsaim klubiüritus Factorys, esineb Gareth Thomas Rhys Emery
Eesti Vabariigi aastapäeva võimsaim klubiüritus Factorys, esineb Gareth Thomas Rhys Emery Foto: Promopilt

23. veebruaril ehk päev enne Eesti Vabariigi aastapäeva toovad Power Hit Radio ja EDM Estonia taaskord Eesti publikuni Briti elektroonilise tantsumuusika lipulaeva ja viiel korral Inglismaa parimaks DJ-ks valitud GARETH EMERY. Ei ole ilmselt vaja mainida, et järgmine päev on pühad ja vaba päev kõigile, et end ilusti välja puhata.

Inglismaal, Southamptonis sündinud, kuid viimased kaks aastat Ameerikas, Los Angeleses resideeruv Gareth Emery saabub alates veebruarist Euroopasse, et oma turnee raames anda taaskord eksklusiivne klubikontsert ka oma Eesti fännidele. Värske ilmega klubi Factory lubab kvaliteetset valguse ja heli lahendust, mis ei jäta külmaks ühtegi klubimuusika fänni.

Foto: promo

Gareth Thomas Rhys Emery on 35-aastane Briti elektroonilise tantsumuusika DJ ja produtsent, keda on viiel korral tunnustatud tiitliga "Inglismaa number 1 DJ". Alates 2006. aastast on ta kuulunud mainekasse DJ MAG'i iga-aastasesse

Dj-de TOP 100 nimekirja, kus aastal 2010 asus ta oma seni kõrgeimal, 7. kohal.

See võrratu talent alustas oma karjääri juba varakult punk bändis kitaristina, aja möödudes on ta jõudnud nii kaugele, kus tema loomigut mängivad oma setides selle žanri tipud nagu Armin Van Buuren Tiesto, Paul Van Dyk, Ferry Corsten ja paljude teised. Ajalukku aga on ta kirjutanud ennast selliste tuntud lugudega nagu “Sanctuary”, mis oli USA populaarseima tantsumuusika radio Sirius XM Radio BPM aasta 2010 mängituim lugu ning Eesti raadioteski siiani mängitav “Concrete Angel”.

Kaheksa aastat tõi Emery oma iganädalases raadiosaates "Gareth Emery Podcast" miljonite kuulajateni oma lemmikmuusikat, kuni 2014. aasta novembris lõi ta heategevusliku organisatsiooni ning samanimelise uue raadiosaate "Electric For Life", mille kogu tulu annetab Emery erinevatele abivajatele.

Alates eilsest paisati müüki erihinnaga fännipiletid vaid viieks päevaks. kasutades piletilevis ostu tehes salasõna “FÄNNIPILET”.

Saadaval on ka VIP-piletid, mis sisaldavad eraldi sissepääsu ja garderoobiga pääsu VIP-rõdudele, eraldi WC-d ning eraldi bare, VIP alal pakume kõigile VIP-külalistele

Klubi on avatud ‪22:00 – 06:00 ning vanusepiirang üritusele on 18+.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles