Kerli: ma ei tule Eestisse, sest ma mujale ei saa minna. See on minu südamekoht!

Irene Tambek
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laulja Kerli Kõiv esitles täna, 18. veerbuaril Kiek in de Kökis maagilises atmosfääris oma uut singlit ja muusikavideot. Meile antud intervjuus rääkis Kerli, mida ta Eesti metsas elades tegi ja millised on tema tulevikuplaanid. 

 Kõiv on lõpetanud pikema loomepausi ning tagasi suurel muusikaareenil. Pea aasta aega metsas redutanud lauljanna on enda sõnul nüüdseks halvast aurast ja inimestest puhastunud ning valmis otsast peale alustama. Seda, miks ta Los Angelesest Eestisse tagasi tuli, küsitakse temalt tihti.

LOE LISAKS: Emotsionaalne lugu sellest, miks lauljanna Kerli tegelikult Eestisse tagasi tuli!

«Küsitakse tihti, et «miks sa tagasi tulid. Mis juhtus?» Nagu arvatakse, et see eestlane, kes koju tagasi tuleb, ei saanud hakkama. Eestis on vähe rahvuslikku uhkust, kuigi meil on nii palju üle uhkust tunda,» räägib laulja ja lisab: «Ma ei tule Eestisse, sest ma mujale ei saa minna, Eesti on minu südamekoht.»

Kerlist on saanud ka ametlik EASi saadik, kes läbi oma muusikavideote Eesti loodust maailmale tutvustab. Koostööst lauljannaga rääkis ka EASi turismivaldkonna direktor Tarmo Mutso: 

Kerli esitles täna oma uut muusikavideot, mis on filmitud tervenisti kodumaa metsades, rabades ja rahvusparkides. Kuigi naise Eesti juured on Maarjamaa maasse kasvanud, on tal ka kodu Californias. 

Mis teda Californiaga veel ühendab, mis on laulja tulevikuplaanid ning mida ta Sulle uueks ahviaastaks soovib, vaata videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles