Klubis Studio astub üles tantsumuusika multitalent Ben Westbeech aka Breach

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti tantsumuusika multitalent Ben Westbeech aka Breach
Briti tantsumuusika multitalent Ben Westbeech aka Breach Foto: promo

Sel laupäeval, 20 veebruaril külastab klubi Studiot Briti tantsumuusika multitalent Ben Westbeech aka Breach. Mees, kelle loomingu hulka kuulub nii festivalide megahitt Jack kui ka raadioeetrid vallutanud Something For The Weekend.

Ben Westbeech aka Breach on tuntud inglise produtsent ja DJ, kelle looming suundub viimastel aastatel pigem sügavate ning tumedate soundide poole, kuid samas säilitades talle omase souli ja jazzi vibe’i.

Muusikagurmaan Kristel Aaslaiu sõnul on tegemist tõelise multitalendiga, kelle loomingus sulavad sujuvalt kokku väga erinevad muusika žanrid. «Breach on artist, kes ei tohiks külmaks jätta ühtegi tantsumuusika sõpra,» lisas Aaslaid.

Foto: promo

Klassikalise muusika haridusega tšellist, klaverivirtuoos ja laulja Ben Westbeech jõudis esmalt laiema avalikkuse ette 2007. aastal, mil Gilles Peterson’i uhiuue plaadifirma  Brownswood Recordings alt tuli välja tema debüütalbum Welcome to the Best Years of Your Life. 2011. aastal järgnes Strictly Rhythm’i alt ta teine album There's More To Life Than This, kus Westbeech tegi koostööd selliste artistidega nagu Soul Clap, Henrik Schwarz ja MJ Cole. Viimastel aastatel on ta esinenud peamiselt artistinime Breach all, kelle repertuaari kuuluvad «Jack» ja «Everything You Never Had» tõusid momentaalselt tantsumuusika edetabelite tippu ning püsivad kuulajate playlistides siiani.

Esimest korda ametlikult Studio DJ puldis üles astuvat Breach’i toetab kodumaine raskekahurvägi Dave Storm, Mvp & Quest!

Uksed avatakse kell 00.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles