Igor Mang sattus Kerli Kõivu singliesitusele saatuse tahtel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

Täna, 18. veebruaril esitles Kiek in de Kökis lauljanna Kerli Kõiv oma uut singlit «Feral Hearts», mida väisas ka maag Igor Mang.

Superstaar Kerli Kõiv on lõpetanud pikema loomepausi ning tagasi suurel muusikaareenil. Pea aasta aega metsas redutanud lauljanna on enda sõnul nüüdseks halvast aurast ja inimestest puhastunud ning valmis otsast peale alustama.

Veelgi enam, Kerlist on saanud ametlik EASi saadik, kes läbi oma muusikavideote Eesti loodust maailmale tutvustab. Kerli esitles täna oma uut muusikavideot, mis on filmitud tervenisti kodumaa metsades, rabades ja rahvusparkides. Esitlusel käis ka üks müstiline tähetark, kes on lauljast vaimustuses! 

Nimelt rääkis Kerli, et ta oli soovinud Igor Mangi oma plaadiesitlusele kutsuda ning saatuse tahtel või kogemata, oligi tähetark lauljannast oma rattaga mööda vuranud ning lauljanna ka juhust kasutas ja talle kutse edastas. Igor oli kohal koos oma koeraga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles