Emotsionaalne lugu sellest, miks lauljanna Kerli tegelikult Eestisse tagasi tuli!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli-Feral Hearts
Kerli-Feral Hearts Foto: EAS

Maailmakuulus lauljanna Kerli Kõiv esitles täna, 18. veebruaril Kiek in de Kökis oma uut singlit ja muusikavideot loole «Ferqal Hearts». Kerli rääkis lugu esitledes emotsionaalse loo, kus paljastas, miks ta otsustas Ameerikast Eestisse tagasi kolida.

«Ma sain aru, et ma ei suuda selles maailmas enam võistelda ning kahtlesin, kas ma suudan ja tahan seda teha, millest ma 15 aastat maailmas ringi reisides ja elades unistanud olin. Ma tundsin, et olen väsinud ning ei teadnud, mida ma teha tahan, ma kahtlesin, et kas üldse tahan muusikaga edasi tegeleda,» paljastas lauljanna ja lisas: «Ma tulin tagasi Eestisse ja otsustasin oma hirmudele ja iseendale otsa vaadata. Ma sain esimest korda pärast viiteteist aastat aru, et mul on juured. Kui need juured maasse kasvasid ja ma neid esimest korda tundma hakkasin, tuli ka uus muusika.»

«Ma unistasin sellest maailmast, kus ei pea võistlema ning iga päev sotsiaalmeediat jälgima,» lisas Kerli, kes hetkel metsa oma templit ehitab ning tunneb end Eestiga rohkem seotuna kui kunagi varem.

Ka meil on hea meel, et tagasi oled!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles