Loe, kuidas tähistavad saabuvat vabariigi sünnipäeva staarpaar Tanja ja Mikk!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja uue albumi "Elan päev korraga"esitlus klubis Venus. Mikk Saar ja Tanja Mihhailova
Tanja uue albumi "Elan päev korraga"esitlus klubis Venus. Mikk Saar ja Tanja Mihhailova Foto: Erlend Štaub

Armastatud lauljatest elukaaslased Tanja Mihhailova ja Mikk Saar on sageli Eesti Vabariigi aastapäeval hoopis töised ning mõnusalt kodus paraadile ja presidendi vastuvõtule kaasa elada ei saa, nii ka sellel aastal.

„Tavaliselt esineme sellel päeval kas ballidel või muudel üritustel ja mingis mõttes võib öelda, et see ongi meie traditsioon, ikka ja alati seotud muusikaga. Ainult eelmisel aastal oli üllataval kombel meil vaba õhtu, mille veetsime sõpradega ühiselt kiluvõileibu süües ja kleitide paraadi vaadates. Väga vahva pidu oli,“ rääkis Tanja.

Eesti Vabariigi sünnipäeva eel astuvad Tanja ja Mikk koos üles 20. veebruaril Viru Keskuses toimuval päevasel tasuta muusikasündmusel „Eesti Heli“, mis on pühendatud andekatele Eesti muusikutele ning saabuvale vabariigi aastapäevale. „Väga tihti meid Mikuga koos akustilist kontserti andmas ei näe. Detsembris olime koos jõulutuuril ja ees ootavad veel paar kontserti, kuid need on tõesti üksikud esinemised. Meile meeldib laulda ja suhelda publikuga, tihti viskame nalja ja räägime ka meie muusikute Karl Kanteri (kitarr) ja Timo Vendtiga (saksofon/viiul). Meie esinemised on väga vahetud, armsad ja soojad, vahepeal kurvad ja vahepeal naljakad - täpselt nagu meie ise,“ tutvustas Tanja eesootavat muusikaelamust.

Foto: Viktor Burkivski

Tanja ja Miku muusika austajad on oodatud neid kuulama laupäeval, 20. veebruaril kell 14.00 Viru Keskuse aatriumisse. Üritus on muusikasõpradele tasuta. Rohkem infot ürituse kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles