ELU24 LIVE/ Eesti Laulu poolfinalis trummi ja bassi kütet pakkuv Púr Múdd esitas uusi lugusid

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 Live on endiselt Eesti Laulu lainel ning jätkas neljapäeval, 18. veebruaril, mõnusat trummi ja bassi kütet pakkuva duoga Púr Múdd. Saates tulid esitusele ka mõned uued lood.

Púr Múdd on värske elektroonilise muusika duo, kuhu kuuluvad laulja Joonas Alvre ja instrumentalist Oliver Rõõmus. Bändi muusika varieerub paksust atmosfäärist korraliku kütteni.

Foto: Viktor Burkivski

«Oleme ka enne koos mänginud, projektipõhistes koosseisudes. Oliver kutsus mind kaasa kirjutama muusikat, mis tal oli sahtlisse jäänud, et aidata natukene tema loomingut edasi viia,» kirjeldab Joonas, kuidas kokku satuti ja et mõte Eesti Laulule proovida tekkis siis, kui esimene lugu valmis sai.

Foto: Erlend Štaub

Andekas duo on umbes kaks kuud värske ja otsustati kohe sügava sõnumiga esimene lugu «Meet Halfway» ka konkursile saata. 

Foto: Erlend Štaub

Púr Múddi suurimad muusikalised mõjutajad on Sigur Rós, Hurts ja Coldplay.

Foto: Viktor Burkivski

Elu24 tervitas elektroonilise muusika duot Púr Múdd neljapäeval, 18.veebruaril. Saadet juhtis Elu24 peatoimetaja Anu Saagim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles