Video! Uues H&Mi kampaanias riietuvad kõik sama maitsekalt nagu David Beckham

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham H&Mi kampaanias.
David Beckham H&Mi kampaanias. Foto: promo

Homme, 18. veebruaril, lastakse käiku stiili-ikoon David Beckhami uusim H&Mi reklaamikampaania kollektsioonile „Modern Essentials selected by David Beckham“. Reklaam filmiti Lissaboni tänavatel, kus David taipab, et kõik soovivad riietuda just nagu tema. Kampaania käivitub televisioonis, kinodes ja veebilehel hm.com.

David tegi režissöör Fredrik Bondiga koostööd juba teist korda, arendades uues klipis edasi teemat, mis sai alguse eelmisest reklaamist, kus koomik Kevin Hart oli riides täpselt nagu David. Uues kampaaniaklipis lahkub David oma hotellist ja avastab, et kõik ta ümber kannavad samasuguseid riideid nagu tema – nii rulaga sõitvad lapsed, beebi, vanaema kui ka kõik mehed selles linnas. Kampaaniaklippi toetab trükimeediakampaania, mille jäädvustas Mario Sorrenti.

Foto: promo

Kampaania rõhutab Davidi kui stiili-liidri rolli miljonite meeste elus üle kogu maailma. Davidi jaoks tähendab see meestemoe traditsioonide vürtsitamist värskete meestemoodi edasiviivate ideedega. Rõivad, mida David selles reklaamis kannab, on kõik tema enda valitud ning ideaalsed näited kuulsuse ajatust stiilist.

„H&Mi kampaaniaid filmides veedan alati mõnusasti aega. Nad tõesti mõistavad mu stiili ja huumorimeelt. Oli suurepärane kanda stiilseid rõivaid kollektsioonist „Modern Essentials“ ja samal ajal ka toredasti aega veeta,” sõnab David Beckham.

Foto: promo

Tegemist on  värskeima „Modern Essentials selected by David Beckham“ kollektsiooni reklaamikampaania. Igal hooajal valib David H&Mi „Modern Essentials“ meestekollektsioonist oma lemmikrõivad ning loob nii garderoobi tähtsaimatest kaasajastatud rõivaesemetest ja uutest klassikutest, mille peale mehed saavad kindlad olla kogu hooaja vältel. Uus kollektsioon on saadaval kahes osas – 18. veebruarist ja 10. märtsist – kõigis meestekollektsiooni müüvates H&Mi poodides ja ka veebipoes.

Vaata kampaaniafilmi klippi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles