Parima rockalbumi eest Grammy võitnud ning maailma parimaks live-bändiks nimetatud Muse annab Riias kontserdi erilisel 360° laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti rokkbänd Muse
Briti rokkbänd Muse Foto: promo

Briti rockbänd Muse jõuab oma värskeima, äsja Grammyga pärjatud albumi ‘Drones’ esitlustuuri raames sel suvel ka lõunanaabrite pealinna Riiga. Kontsert toimub 16. juunil Arena Rigal. Piletid tulevad Piletilevisse müügile esmaspäeval, 22. veebruaril kell 10.00, FBI kontsertklubi liikmetele aga juba sel reedel, 19. veebruaril kell 10.00.

Juunis jõuab Muse oma värskeima albumi ‘Drones’ esitlustuuri raames Riiga. Võimsa produktsiooniga kontsert antakse 16. juunil Arena Rigal. Muse on bänd, kelle kontserte iseloomustatakse alati sõnadega “eepiline”, “ambitsioonikas” ja “suurepärane” ning kahtlemata ei ole erandiks ka see tuur. Lava pannakse püsti keset kontserdipaika ning publikule avaneb hea vaade igalt seisu- ja istekohalt.

‘Drones’ on Muse’i seitsmes stuudioalbum, mis ilmus eelmise aasta juunis ning viib bändi muusikaliselt tagasi juurte juurde. Album lahkab teemasid, mis Muse’i eelneva loomingu austajaile võõrad ei ole – idee sellest, et tehnoloogia võtab inimkonna üle, meie ühiskonna hierarhiate petlikkus ning mürgisus, emotsioonid, mis võtavad võimust kui lähisuhted kibedaks ja keeruliseks muutuvad. Album pärjati sel esmaspäeval aasta parima rockalbumi tiitliga ning Muse teenis oma karjääri teise Grammy auhinna.

Foto: Danny Clinch

Muse on müünud rohkem kui 15 miljonit albumit üle kogu maailma, andnud hulgaliselt kontserte massiivsete maailmaturneede raames ning võitnud palju mainekaid auhindu (Grammy Awards, MTV Europe Music Awards, Q Awards, NME Awards, BRIT Awards), kuid bändi ambitsioonikus ei ole kuhugi kadunud. “Alati on tunne, et bändiga saab kõike veel rohkem ja paremini teha,” sõnavad nad. “Oleme välja andnud seitse albumit, kuid meil on veel väga palju ees.”

Vägeva produktsiooniga ‘Drones’ tuur jõuab Baltikumi juunis, Riia kontsert toimub 16. juunil Arena Rigal. Piletid tulevad Piletilevisse müügile esmaspäeval, 22. veebruaril kell 10.00, FBI kontsertklubi liikmetele aga juba sel reedel, 19. veebruaril kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles