Käimas on viimane casting'u nädal Kids Vogue Runway Model 2016 konkursile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kids Vogue Runway Model 2016
Kids Vogue Runway Model 2016 Foto: promo

Juba järgmisel nädalal toimuvad viimased casting'ud ja pildistamised Kids Vogue Runway Model 2016 kandidaatidega.

Kolme kuu jooksul valis Eesti lapsmodellide agentuur Star Kids finaali juba 46 last, kel on modellipotentsiaali. Live-casting'ute põhjal saavad finaalis kokku 50 last.

Foto: promo

Kas Su laps armastab olla tähelepanu keskpunktis, proovib ema kingi ja ehteid, poseerib peegli ees, kopeerides tippmodelle, ning unistab poodiumil kõndimisest? 

Kids Vogue Runway Model 2016 – uute moenägude otsing ning konkurss on just nendele lastele, kes on poodiumile sündinud, kes soovivad omandada või arendada oma defileeoskusi ning saada peaauhinnaks võimaluse osaleda rahvusvahelistel laste moenädalatel.

Foto: promo

Neli kohta finalistide hulgas on veel vaba ning casting'ule on oodatud poisid ja tüdrukud vanuses 4 – 12 a. Finaalis esinevad osalejad kolmes vanuserühmas: 4 – 6, 7 – 9 ja 10 – 12 a.

Kandideerida võivad nii need, kes on juba modellikõndimisega kokku puutunud, kui ka lapsed ilma kogemuseta. Kogemuseta finalistidel avaneb ettevalmistuse käigus võimalus õppida modellikõndimise aluseid rahvusvaheliste standardite järgi meistriklassi tundides.

Eelvoorus osalemiseks palume saata e-mailile model@starkids.ee 5 pilti lapsest, piltide juurde märkige lapse nimi, perekonnanimi, vanus, huvid ja kontakttelefon.

Foto: promo

Kids Vogue Runway Model 2016 finaal-show toimub 6. märtsil 2016 Tallinna restoranis D.O.M., moe-show-voore hindavad ilu- ja moevaldkonna professionaalid. Vastavalt tulemustele saavad parimatest parimad võimaluse alustada karjääri Eesti lapsmodellide agentuuris Star Kids ning saada laste rahvusvaheliste moenädalate modelliks!

Konkursi ametlik Facebooki leht.

Viimase Star Kids agentuuri projekti TV Start Estonia 2015 finaal-show video:

TV Start Estonia 2015 - final show. from Star Kids Agency on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles