Vaata võistlustöid: isepäised linnud veristasid modellihakatisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saate «Eesti tippmodell» fotosessioon tundus vaid esimese hooga petlikult ohutu. 

Mereranda rajatud Ipanema rannas tuli modellidel teha Fazeri Tutti Frutti kommidele elurõõmus seeria koos värvikirevate aaradega. Mida modellid ei osanud aga ette näha, et aarad ei ole sugugi kerged lemmikud, vaid kipuvad küünistama ja nokaga näpistama.

Foto: Kristjan Lepp

Isepäiste lindude terrori eest ei pääsenud ka modellisaate võistlejad. Oli see kokkusattumus või mitte, aga kõige rängemalt kannatasid teravate küüniste ja nokkade all modellimaja suurimad rivaalid Evelina ja Anastassia. Kui Anastassia üritas toimuvast üle olla, siis Evelina ei suutnud pideva nokarahe alla sattudes end talitseda ja puhkes nutma, kuni tema veriseid käsi plaasterdati. Aga oma kaaslastelt ei leidnud ta vaatamata kurtmisele mingit kaastunnet ja Antonio tegi talle hoopis märkuse, et oma vingumisega tõmbavat Evelina ka kõigil teistel tuju alla.

Foto: Kristjan Lepp
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles