Hendrik Sal-Salleril on piinlik: kui kellelgi on 90ndate remix meie lugudest - see on ikka metsik saast!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Saller
Hendrik Sal-Saller Foto: Kanal 2

Hendrik Sal-Saller tunnistas Kanal 2 saates «Pöörased üheksakümnendad», et 90ndatel ei jäänud diskost puutumata ka Smilersi looming.

Toona Eesti muusikatabelites püherdavad hitid jäid lauljale võõraks.

«Ma pean vabandama, aga ma räägin ausalt - halva maitsega, kehvade saundidega kraam ei olnud minu teema üldse. Mul ei ole mõtet seda ilustada - mulle pole selline kraam kunagi meeldinud ja ei hakka iialgi meeldima. Ma olen sama halba muusikat kuulnud üks kord veel ja see oli Slovakkias suusareisil,» tunnistas ta. Smilers tegi kõik, et Soomes läbi lüüa. 

«Ma ei saa öelda, et meil seal toredasti ei läinud. Meil läks seal ka toredasti, lihtsalt aeganõudvam olukord oli.»

Eesmärk oli suurelt läbi lüüa kõigis Põhjamaades. Eesti edu tuli aga palju lihtsamalt kätte.

«Loomulikult oli see mulle ja kogu bändile suureks üllatuseks, mis siin toimuma hakkas. Meil oli tore siin käia, et vahelduseks saada välja nendest urgastest, kus me Soomes mängisime.»

Aeg tegi oma reeglid ja nii polnud ka Smilersi lugudel vaibaklopperi eest pääsu.

«Jumal teab, miks ma sellele nõusoleku andsin. Aga neid tehti ja paugutati ööklubides. Need on siiamaani täiesti kohutavad kuulata. Kui juhtumisi kellelgi peaks olema selline vana remix meie lugudest mängimas - see on ikka metsik saast. Aga no mis sa teed!» naeris Sal-Saller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles