Carmen Mikiver sai joobes juhtimise eest kriminaalkaristuse (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu näitleja Carmen Mikiver tabati 2015. aasta lõpul juba teistkordselt purjuspäi autoga sõitmast ja ta pääses vaevu vanglakaristusest. Süüdistuse järgi jäi Mikiver politseile vahele Audru vallas varahommikul kell 4.46. Vereanalüüs tuvastas tal 2,38-promillise joobe. Mikiver sai karistuseks 407 tundi üldkasulikku tööd. «Sain otsuse kätte ja teavitasin kohe teatrit," sõnas Mikiver, "ma ei hakka vassima, on juhtunud väga kahetsusväärne asi. Otse loomulikult õppisin sellest.» Sama teo eest sai näitleja 2013. aastal karistuseks viis kuud tingimisi, kui ta oli vahele jäänud autoroolis 1,8-promillise joobega. Tollal anti talle kolmeaastane katseaeg ja võeti ära mootorsõiduki juhtimise õigus kolmeks kuuks. Kuna seekordse teo pani ta toime katseajal, oli karistus sellevõrra karmim.
Pärnu näitleja Carmen Mikiver tabati 2015. aasta lõpul juba teistkordselt purjuspäi autoga sõitmast ja ta pääses vaevu vanglakaristusest. Süüdistuse järgi jäi Mikiver politseile vahele Audru vallas varahommikul kell 4.46. Vereanalüüs tuvastas tal 2,38-promillise joobe. Mikiver sai karistuseks 407 tundi üldkasulikku tööd. «Sain otsuse kätte ja teavitasin kohe teatrit," sõnas Mikiver, "ma ei hakka vassima, on juhtunud väga kahetsusväärne asi. Otse loomulikult õppisin sellest.» Sama teo eest sai näitleja 2013. aastal karistuseks viis kuud tingimisi, kui ta oli vahele jäänud autoroolis 1,8-promillise joobega. Tollal anti talle kolmeaastane katseaeg ja võeti ära mootorsõiduki juhtimise õigus kolmeks kuuks. Kuna seekordse teo pani ta toime katseajal, oli karistus sellevõrra karmim. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Mainekas Pärnu näitleja Carmen Mikiver tabati eelmise aasta lõpul juba teistkordselt purjus peaga autoga sõitmast ja ta pääses vaevu vanglakaristusest.

Süüdistuse järgi jäi Mikiver politseile vahele Audru vallas Pärnu–Lihula maanteel varahommikul kell 4.46. Vereanalüüsil tuvastati tal 2,38-promilline joove. Tänavu jaanuaris sai Mikiver karistuseks aasta, kuu ja 27 päeva vangistust. See asendati tema nõusolekul 407 tunni üldkasuliku tööga, vahendab Pärnu Postimees. 

«Sain otsuse kätte ja teavitasin kohe teatrit,» sõnas Mikiver. «Ma ei hakka vassima, on juhtunud väga kahetsusväärne asi. Otse loomulikult õppisin sellest,» tunnistas näitleja.

Loe refereeritud artikli täisteksti Pärnu Postimehest!

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles