Pildigalerii: Kati Toots debüteeris õhtu emandana luksuslikul õhtusöögil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

11. veebruaril toimus Keila-Joa Shloss Fall lossis ja restoranis Cher Ami moeüritustesari Buduaar Fashion Night, kuhu olid oodatud kõik moe, hea toidu ja meeldiva seltskonna austajad. Õhtujuhina debüteeris Kati Toots.

Foto: Kaspar Orasmäe

Lossis võttis oodatud külalised vastu kaunis õhtujuht Kati Toots, kelle jaoks oli tegemist esimese korraga üritust juhtida.

Foto: Kaspar Orasmäe

Sõbrapäeva tähistamiseks sai nautida Morgan'i uut kevadkollektsiooni ning Debenhams kaubamaja seksikat pesu-show'd kaunite modellide seljas.

Foto: Kaspar Orasmäe

Maitsemeeli hellitas ülimaitsev kolmekäiguline õhtusöök ning meelt lahutas lõbus Merle Palmiste monoteatritükk «Kuidas dresseerida meest». 

Prantsuse ja tsaariaegse Vene köögi mõjutustega restoran Cher Ami peakoka Allar Oeselg'i poolt oli selle romantilise õhtu tarbeks loodud erimenüü, mille juurde kuulus maitsev tervitusjook - Vana Tallinn Ice Cream kooreliköör.

Eelroana pakutud kaheksajalasalat meloni ja rukolaga oli niivõrd hõrk, et paljud külalised andsid tagasidet, et see on siiani nende elu parim kaheksajala maitseelamus.

Pearoogade valikus oli peakokk Allar Oeselg'ile omaselt suurepäraste kastmete ja maitsekooslustega Skrey tursafilee röstitud lillkapsa, porru ja krabikastmega või mustsõstrane pardifilee pardimaksa, pirni ja röstitud porgandi-kukeseenekreemiga. Desserdina pakuti crème brûlée'd Madagaskari vanilli ja vaarikatega.

Vaata suurt pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles