Ultima Thule avaldas uue albumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jälgede jälgedes»
«Jälgede jälgedes» Foto: Pedrobeat/CD Online

«Jälgede jälgedes» on ühe meie oluliseima ja mõjukaima rock-bändi kaheksas heliplaat.

Albumil on üksteist uut laulu, milledest enaniku autorid on bändi juhid Riho Sibil ja Raul Vaigla. Toomas Rull ja Kalle Vilpuu on kumbki kirjutanud ühe loo. Sõnade autorid on taas kuulsad luuletajad või värsimeistrid Jüri Leesment, Ott Arder, Villu Kangur ja Peep Ilmet.

«Eelmine talv sai kogemata ühes intervjuus lubatud, et tahame tänavu uut plaati teha. Niisiis kogunesime kevadel bändilaagrisse Hiiumaale», ütleb Riho Sibul, «ja seal mõtlesime enamiku lugudest välja».

Raul Vaigla: «Salvestasime Tallinnas, Linnahalli stuudios, mille nimi on praegu Matrix, seal ElmuVärgi juures. Tema mängis ka kokku. Erinevalt digitaalselt tehtud eelmisest plaadist «Ingel ja suli», on «Jälgede jälgedes» sisse mängitud vana analoogtehnikaga ja soundide vahe on ilmne».

Ultima Thule on: Riho Sibul (laul, kitarr), Raul Vaigla (basskitarr, laul), Kalle Vilpuu (kitarr), Aare Põder (klahvpillid), Toomas Rull (trummid, laul)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles