Šveitsi UBS pank kehtestas töötajatele karmid riietumisreeglid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsi UBS pank kehtestas töötajatele karmid riietumisreeglid
Šveitsi UBS pank kehtestas töötajatele karmid riietumisreeglid Foto: SCANPIX

Šveitis UBS pank kehtestas töötajatele uued, senisest märksa karmimad riietumisreeglid.

Maailma üks suurim pank andis töötajatele välja ka 44-leheküljelise brošüüri, mille abil nad saavad end uute reeglitega kurssi viia, kirjutab Daily Mail.

Reeglites seisab, et naised ei tohi kanda liibuvaid seelikuid ega musta värvi aluspesu. Seelikud peavad olema piisavalt laiad, et kehakumerused eriti märgata ei oleks. Samuti peavad naistöötajad kandma ihuvärvi aluspesu.

Naistele on keelatud ka ehted ja pikad kunstküüned.

Meestel soovitatakse kanda lipsu, mis harmoneerub nii ülikonna kui ka nende nahavärviga. Samuti ei tohi mehed kanda värvilisi ega piltidega sokke.

«Tätoveeringud, huule- ja ninarõngad ning jalaketid võivad anda mulje, et tegemist ei ole pangandusprofessionaaliga. Samuti peavad töötajad tagama, et värvitud juuste väljakasvanud osa ei paistaks. Erksavärvilised kunstküüned on katekooriliselt keelatud,» seisab eeskirjades.

Panga meestöötajatel ei tohi olla paari päeva vanust habet, vaid lõug peab olema alati siledaks raseeritud. Juuksuris soovitatakse meestel käia iga nelja nädala tagant.

Nii nais- kui ka meestöötajad ei tohi lõhnata küüslaugu, sibula ega suitsu järgi.

Töötajatele kehtestatud uued reeglid on osa UBSi imagomuutuse plaanist. See pank on üks majanduskriisis kõige enam kannatada saanud panku.

UBSi esindaja kinnitusel suhtuvad töötajad uutesse reeglitesse positiivselt.

«Meie hea maine  on meie kõige tugevam relv. Maine aga kujundavad töötajad,» lisas esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles