Väidetavalt loobus Craig Bondi rollist ja asub mängima USA uues teleseriaalis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: SCANPIX

Briti kõmumeedia teatel loobus James Bondina kuulsust kogunud Briti näitleja Daniel Craig sellest rollist, kuna ta sai rolli USA uues teleseriaalis, millele ennustatakse suurt menu.

Oletatavalt  hakkab 47-aastane näitleja peaosa mängima seriaalis «Purity», kuid Craigi esindaja ei ole seda seni kinnitanud, edastab Daily Mail.

Craig teatas pärast Bondi-filmi «Spectre», et see jääb tal viimaseks, sest kui ta peaks veel superagenti mängima, siis «lõikab ta endal randmed läbi».  Craig lisas veel, et kui ta veel ühe Bondi filmi peaks tegema, siis ainult raha pärast.

Produtsendid käskisid siis tal suu kinni panna.

«Craigil tekkis «Spectre´i» filmimisel mitmeid probleeme, lisaks sai ta võtetel vigastada ja vajas jalaoperatsiooni. Mõned võtted tuli pärast seda uuesti teha. Ka võttepaigad olid keerulised kohad,» selgitas võtete siseringi allikas.

Craig sai filmi «Skyfall» eest 7,38 miljonit naela (9,5 miljonit eurot), mis tegi temast kõige kõrgemalt tasustatud Bondi kehastaja. Tegemist oli esimese Bondi filmiga, mille kassatulu ületas üks miljard dollarit.

Kinnitamata andmetel lubasid produtsendid pärast «Skyfalli» edu Craigile maksta veel kahe Bondi filmi eest 31 miljonit naela (40 miljonit eurot).

Pärast «Spectre`it» hakati kiiresti spekuleerima, kes võiks järgmine Bond olla ning välja pakuti isegi mustanahalisi näitlejaid nagu Idris Elba, kuid ka menusarjast «Homeland» (Kodumaa) tuntud Damian Lewist.

Veel on spekuleeritud selliste staaridega nagu Tom Hiddleston, Henry Cavill, Michael Fassbender ja Tom Hardy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles