Tantsusaate võidupaar Liina Vahter ja Mairold Millert kutsuvad üles abistama vähihaigeid lapsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega finaalsaate peaproov - Liina Vahter ja Mairold Millert
Tantsud tähtedega finaalsaate peaproov - Liina Vahter ja Mairold Millert Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval 19. detsembril müüvad Kristiine Keskuses jõulukaarte heategevuslikul eesmärgil tantsusaate võitjad Liina Vahter ja Mairold Millert. Käo Päevakeskuse laste poolt joonistatud jõulukaarte müüvad tantsustaarid Kristiine Keskuse Prisma ees alates kella 15.00 st kuni 17.00ni.

Jõulukaardid on joonistatud liitpuudega noorte poolt. Saadud tulu annetatakse Tallinna Lastehaigla Toetusfondi kaudu vähihaigetele lastele.

MTÜ «Teeme head!» algatatud projekt käivitati kuu alguses Kristiine Keskuses kui kaarte abistasid müüa Ženja Fokin, Kerttu Rakke ja Jana Kask. «Kaarte müüakse nii üksikuna kui on võimalik osta ka komplektina, kus on 13 Käo Päevakeskuse laste joonistust. Loodan, et suudame koostöös Eesti tuntud inimestega abistada neid väikeseid inimesi ning muuta nende lapsepõlv rõõmsamaks,» kommenteeris heategevusliku müüki MTÜ «Teeme head!» eestvedaja Deniss Pogosjan.

Heategevuslikus projektis annavad oma panuse ka Eesti tuntud näitlejad Märt Avandi, Lauri Pedaja ja Jekaterina Novosjolova, kirjanikud Kertu Rakke ja Kati Murdmaa (Murutar), muusikud Mikk Saar, Sofia Rubina, Birgit Õigemeel, Kerli Kõiv, Merlyn Uusküla ning jumestaja Reet Härmat.

Kaarte müüakse Kristiine Keskuses 19. detsembril kellaaegadel 12.00-18.00, 20.detsembril -18.00-20.00, 21.detsembril - 18.00-20.00, 22.detsembril - 18.00 -20.00, 23.detsembril - 11.00- 15.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles