Disney On Ice jääetendusi käis Saku Suurhallis vaatamas üle 20 000 inimese

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disney On Ice uisutajad teevad sooja ja valmistuvad esietenduseks
Disney On Ice uisutajad teevad sooja ja valmistuvad esietenduseks Foto: Viktor Burkivski

Sel nädalal rõõmustasid Disney kangelased Tallinnas nii väikeseid kui ka suuri fantaasiamaailmade austajaid. Viis imeilusat Disney On Ice jääetendust tõid Saku Suurhalli nelja päeva jooksul kokku üle 20 000 pealtvaataja.

Väikesed ja suured Disney sõbrad kogunesid sel nädalal Saku Suurhalli, et elada kaasa Miki, Minni, Donaldi, Daisi ja Kupi põnevale maailma-seiklusele. Lõvikutsikas Simba viis pealtvaatajad otse Aafrika lagendikele, seejärel rännati rõõmsa Peeter Paani juhendamisel Eikunagimaale, sukelduti Arieliga veealusesse maailma ning elati kaasa Elsa, Anna ning publiku absoluutse lemmiku lumemees Olafi seiklustele Arendelle’i kuningriigis.

Kokku käis Disney On Ice maagilise juubelituuri etendusi nautimas üle 20 000 pealtvaataja ning tagasiside on pärast iga etendust olnud äärmiselt positiivne. Täname kõiki, kes maagilist etendust nautimas käisid ning jääme pikisilmi  ootama Disney On Ice järgmist turneed!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles