Fotod: Liis Lemsalu täitis kahe noore unistused: soovin, et kõik julgeks unistada suurelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu täitis kahe noore unistuse
Liis Lemsalu täitis kahe noore unistuse Foto: Pressimaterjalid

Ööl vastu 13. veebruari toimus klubis Privé glamuurne ja meeleolukas Samsung Galaxy A Dream –  Cirque le Privé pidu, kus Liis Lemsalu ja Samsung täitsid kahe noore unistused.

Klubis Privé toimunud peol astus eksklusiivse kontsertshowga üles Samsung Galaxy A saadik, «Eesti otsib superstaari» neljanda hooaja võitja, lauljatar Liis Lemsalu. Rahva hulgas oli kaks õnnelikku unistajat, kes said koos Liisiga täita oma muusikalise ja filmikunstilise unistuse.

Foto: Pressimaterjalid

Kerli Jõesaare suurim unistus ongi laulmine. «Laulmine on minu kirg ja loomulikult olin meeletult rõõmus, kui sain teada, et saan Liisiga duette laulda. Elus tuleb igast võimalusest kinni haarata – kunagi ei tea, mis unistused võivad täide minna!» rõõmustas Kerli. «Mitmeid aastaid on soov alustada soolokarjääri ja Liisiga dueti laulmine andis väga hea kogemuse ja motivatsiooni oma eesmärkide poole edasi püüelda,» lisas ta. 

Mikk Villemi unistus sai Liisile muusikavideot filmides teoks. «Mul avanes võimalus rakendada end kaamera taga. Sain töötada koos professionaalse filmimeeskonnaga, kasutada head tehnikat ja õppida kõrvalt uusi nippe, mis andis mulle suurepärase kogemuse edaspidiseks,» ütles Mikk.

Armastatud laulja Liis Lemsalu rääkis, et teda köitis Samsungi kutse täita kahe noore unistused. «Väga tore oli kaasa aidata kahe särava inimese unistuse täitumisele – meie koostöö oli põnev ja inspireeriv ning jääb kindlasti kauaks meelde. Soovin, et kõik noored julgeks unistada suurelt, sest nagu öeldakse – vaata ette, millest unistad, sest see võib täide minna,» rääkis Liis Lemsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles