Brad Pitt ja Steven Spielberg toetavad homosid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Spielberg
Steven Spielberg Foto: Reuters / Scanpix
Täna teatas USA uudisteportaal Wariety news (http://www.variety.com), et kuulus filmirežisöör Steven Spielberg toetab võrdõiguslikkust geiabielude nimel 100 000 USA dollariga. Sama suure summa annetas eelmisel nädalal ka näitleja Brad Pitt.

MTÜ Seksuaalvähemuste Kaitse Ühing tervitab Steven Spielbergi ja Brad
Pitti toetust geiõiguste eest seismisel.

Teema muudab Eesti jaoks märksa huvitamaks asjaolu, et ka Eestis on täna arutelu teemal partnerlussuhte reguleerimine, uus perekonnaseadus ja uus võrdse kohtlemise seadus. Kõikides neis seadustes tuleb paratamatult kokkupuuteid ka samasooliste isikute vahelise kooseluga.


Oluliseim on aga see, et uut seadust ei tehtaks ilma vastavaid osapooli kaasamata ning murede aruteluta, mida üks või teine seadus enesega võib kaasa tuua. Niisugusel juhul hakataks sama seadust korduvalt ümber tegema.

Ilmselge on, et ka Eestis tegutsevad mittetulundusühingud vajaksid lisafinantse võitluses homofoobia ja võrdsete õiguste eest seismisel.

Paraku pole Eestis veel levinud seksuaalvähemustega tegelevatele organisatsioonidele raha annetamine. Seepärast kutsub ka MTÜ SEKÜ üles inimesi annetama raha võrdõiguslikkuse toetuseks.

Raha saab kanda mittetulunudsühingu Seksuaalvähemuste Kaitse Ühing arveldusarvele Sampo pangas nr 33 342 662 0003. Selgitusse märkida «Homofoobia vastu võitluseks» või «Võrdõiguslikkuse toetuseks».

MTÜ SEKÜ tagab annetajate konfidentsiaalsuse.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles