Kerli pöördub uue singliga «Feral Hearts» eesti juurte juurde tagasi

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Kerli Kõiv.
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Kerli Kõiv. Foto: AFP / Scanpix

Kerli uue albumi esimene singel «Feral Hearts» e «Metsikud südamed» ilmub üheaegselt USAs ja Euroopas 19. veebruaril. Oma loomingus ja elus täiesti uue lehekülje pööranud artist pöördub nii hingeliselt, muusikaliselt kui visuaalselt tagasi kodumaale.

Foto: Promopilt

«Feral Hearts» on filmitud tervenisti Eesti metsades, rabades ja rahvusparkides. Singli video tutvustab erinevaid Eesti mütoloogilisi karaktereid ja nende värvikaid pesitsuspaiku ning on valminud koostöös Eesti parimate kunstnikega.

«Olles veetnud poole oma elust erinevates maailma nurkades ja töötades meelelahutusäri valgemates ja varjulisemates soppides, olen leidnud tagasitee lihtsuse, ürgsuse ja päris asjade juurde,» iseloomustab Kerli oma uut suunda.

«Üks nendest päris asjadest on minu kodumaa Eesti, mille müstilist väge ammutades ning äärmiselt askeetlikku metsaelu elades lõin eelmise aasta jooksul oma senise kunstnikutee kõige ausamad muusika ja visuaalid,» lisas Kerli.

«On suur au tunnetada selle ebamaise koha juuri ja vereliini ning olen meeletult põnevil et saan sellest inspireeritud loomingut lõpuks maailmaga jagada,» rõõmustab artist.

Tervenisti kodumaast inspireeritud Kerli kolmas kauamängiv ilmub täismahus septembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles