Loe, kuidas tähistavad muusikutest paar Anna Põldvee ja Erki Pärnoja vabariigi aastapäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Põldvee
Anna Põldvee Foto: Erakogu

Muusikute Anna Põldvee ja Erki Pärnoja noores peres on vabariigi aastapäeva traditsioonid alles kujundamisel, küll aga jätkub sellesse päeva kindlasti sünnipäevale kohast pidulikkust ning rohkelt muusikat, mis ka noored kokku tõi.

«Vabariigi aastapäeva tähistamine on seoses lapsevanemateks saamisega kindlasti veelgi olulisemaks muutunud. Hetkel on lapsed küll veel pisikesed ning traditsioonid alles kujunemisel. Kuid soovime, et see päev oleks sama tähtis ja oodatud kui mis tahes sünnipäev, kus kõik on natuke erilisem kui tavalisel päeval. Kindlasti kuulub siia juurde ka hõrgutisi täis laud, mõnusad meenutused ning lood minevikust. Ja muidugi vaatame ka presidendi vastuvõttu. Eriliselt ootame aktusel peetavat kontserti,» rääkis Anna Põldvee.

Dzässilauljatar Anna Põldveed ja tema abikaasat, Ewert and The Two Dragons kitarristi Erki Pärnoja, ei kuule just sageli koos musitseerimas. Seda rõõmustavam on nende koos ülesastumine 20. veebruaril Viru Keskuses toimuval muusikasündmusel Eesti Heli, mis on pühendatud andekatele Eesti muusikutele ning saabuvale vabariigi aastapäevale.

Foto: Sander Ilvest

«Oleme nüüdseks koos muusikat teinud juba 13 aastat. Viimased paar aastat ei ole meie ühised tegemised koduseinte vahelt kaugemale jõudnud ja seda enam on tore üle pika ajal jälle koos laval üles astuda. Esitame meile aastate jooksul armsaks saanud lihtsaid lugusid lihtsas võtmes. Tahame ka laval luua mõnusa ja koduse atmosfääri ning seda kuulajatega jagada.»

Anna ja Erki muusika austajad on oodatud neid kuulama laupäeval, 20. veebruaril kell 13.00 Viru Keskuse aatriumisse. Üritus on muusikasõpradele tasuta. Rohkem infot ürituse kohta leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles