Diana Klas: olen töötanud müüjana, sanitarina tagumikke pesnud - olen kõike teinud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas: teen oma tööd kire ja pühendumusega
Diana Klas: teen oma tööd kire ja pühendumusega Foto: Erakogu

Tartus resideeriv näitleja ja laulja Diana Klas pajatab Kroonika veergudel, et on oma eluga hetkel rahul rohkem, kui eales varem.

Diana Klas (48) jagab oma elamist koos oma laste, tütar Anna (16) ja Gregoryga (21) ning emaga, omaaegse laulja Nieves Lepaga (70), poeg Andryl (24) on oma pere.

Diana tegi möödunud suvel paar filmirolli Venemaal, lõi kaasa menukas suvelavastuses «Kurt, tumm ja pime lähevad kohtingule» ning valmistub hetkel rolliks, mida varem mängis Kati Saara Vatmanni lavastuses «Täisring» Pirjo Levandi.

Foto: Erakogu

Diana: Olen väga õnnelik ja ääretult tänulik, et saan täna laulda ja näidelda, sest mu elus on olnud kla aegu, kus olen teinud ka muud tööd. Emana pole mul olnud võimalust jääda lihtsalt ootama, miks mind pole märgatud ja lava peale torgatud, vaid on tulnud hetkil, mil näitlejatööd pole, midagi muud teha. Näiteks olen töötanud müüjana turul, vangivalvurina,  sanitarina tagumikke pesnud - olen kõike teinud! Töö ei ole häbiasi!

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles