Vaata! Eesti Laulu poolfinalistil Zebra Islandil uus muusikavideo! (1)

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Zebra Island, Helina Risti
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Zebra Island, Helina Risti Foto: Erlend Štaub

Eesti Laul 2016 poolfinaalis üles astuv Zebra Island tuli välja muusikavideoga nende loole How Many Times.

Video autoriks on noor Poola režissöör Pawel Dyzio Włazewicz. Ka ülejäänud meeskond on rahvusvaheline ning tuleb Venezuelast, Leedust, Lätist ja Soomest. Kui Zebra Islandi seniste videote keskseteks tegelasteks on olnud bändi liikmed, siis see kord jutustatakse lugu kuuest erinevast loost – erinevate inimeste kukkumistest ja tõusmistest, lootusetusest ja lootuse tagasitulekust.

Bändi laulja Helina Risti: «Oleme Rasmusega ise tihedalt filmimaailmaga seotud – Rasmus on monteerija ja mina olen filmikostüümidega tegelenud juba 8 aastat. Oleme selle tõttu alati sekkunud ka oma videote tegemisse. See kord otsustasime aga teha erandi ja andsime Pawelile vabad käed. See on suur julgus anda nii kellegi kätte oma «beebi» ja lasta tal sellega teha, mis soovib. Teinekord tasub aga riskimine ära!»

Video Režissöör Pawel: «Algselt mõtlesin teha videot üldse mingile hip-hop bändile. Aga siis kuulsin Zebra Isalndit ning ei suutnud sellest keelduda! Mul polnud Eesti muusikast enne seda aimugi. Kui ma aasta tagasi Tallinna tulin, olin siinsetest ägedatest lokatsioonidest nii vaimustuses, et ootasin võimalust, kus saaksin neid kõiki kasutada. Kuulates How Many Times lugu tulid kõik need kohad mulle kolaazina silme ette ning ma ütlesin, et «teeme ära!»

Zebra Island esineb juba sel laupäeval Eesti Laul 2016 esimeses poolfinaalis. Bändi kuuluvad produtsent Rasmus Lill, laulja Helina Risti, kitarrist Ivar Mägi ning trummar Caspar Salo.

Zebra Islandi viimane muusikavideo «Lights and Shadows» valiti Eesti Muusikavideod 2015 seast auväärsele kolmandale kohale.

Vaata ja kuula!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles