Galerii: Tallinnas avati uus uhke baar kauni sisekujundusega - MEKK-baar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile avati pidulikult moodsat Eesti kööki ja moodsat Eesti jooki pakkuv baar – MEKK-baar –, mis eristub kõrgetasemelise teeninduse ja atmosfääriga.

MEKK-baar asub koos samanimelise restoraniga Savoy Boutique Hotelli alumisel korrusel (Suur-Karja 17/19, Tallinn). See on koht, kus saavad kokku kõrgeklassiline teenindus ja tänapäevane Eesti joogikultuur, elegantne atmosfäär ja moodne Eesti köögikunst.

Savoy Boutique Hotel kuulub ketti TallinnHotels, mille tegevdirektori Ain Käpa sõnul täidab MEKK-baar olulise tühimiku, olles ühtaegu suursugune ja õdus.

“Savoy Boutique Hotell esindab Eestit ja meie jaoks on oluline teha seda parimal võimalikul moel. Seepärast seadsime ka MEKK-baari loomisel endale kõrgeimaid ootused ja nõudmised,” ütles Käpp. “Meie jaoks tähendab kõrge kvaliteet tähelepanelikku klienditeenindust, parimat võimalikku toorainet, rikkalikku valikut, elegantset interjööri ja detailitäpsust kõiges. MEKK-baaris on see kõik olemas.”

Restorani MEKK ja MEKK-baari peakokk Rene Uusmees toonitas, et MEKK-i baar sobitab moodsat Eesti köögikunsti moodsa Eesti joogikunstiga. 

“MEKK-baaris on rikkalik viina ja kohapeal valmistatud sommeljeenapsude menüü. Toiduvaliku tähelepanu keskpunkt on MEKKseritel, peenetundelisel külmade suupistete ja roogade valikul, mis inspireeritud meie oma toidukultuurist,” ütles Uusmees. “MEKK-baar jätkab restorani MEKK kontseptsiooni, hoides au sees kodumaist toorainet ja toiduvalmistamisviise.”

Uue baari siseviimistlus ühtib hotelli butiigiliku atmosfääriga, kust ei puudu kaunid kristall-lühtrid baarileti kohal, sametised toolid ja diivanid, mugavad lauad ja õhtutundidel soojendav kamin.

Savoy Boutique Hotel valiti 2015. aasta sügisel maailma mainekaimal majutusettevõtete konkursil World Travel Awards kolmandat aastat järjest Eesti parimaks butiikhotelliks. 

Butiikhotelle üle maailma iseloomustab personaalsus, ülikõrge teeninduskultuur, unikaalne arhitektuur ja sisekujundus ning eriline tähelepanu nüanssidele nii sisekujunduses kui ka teeninduses. Nii on butiikhotelli iga külastuskord ainulaadne kogemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles