Justin Bieber: Hailey Baldwin võib olla naine, kellega abiellun

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hailey Baldwin ja Justin Bieber
Hailey Baldwin ja Justin Bieber Foto: SCANPIX

Justin Bieber tahaks tulevikus abielluda, kuid hetkel on ta püsisuhetega ettevaatlik.

«Ma ei tahaks panna kedagi olukorda, kus ta tunneb, et kuulun ainult talle, kuid lõpuks saab ta haiget,» ütles 21-aastane laulja ajakirjale GQ. 

«Hetkel ei soovi ma, et mind miski kinni hoiaks. Praegu on mul niigi palju asju, millele pühenduda. Palju kohustusi. Ma ei tahaks tunda, et tüdruk, keda armastan, on lisakohustus. Ma tean, et olen minevikus inimestele haiget teinud ja öelnud nende rõõmustamiseks asju, mida ma ei mõelnud,» seletas ta.

Oma väidetava tüdruksõbra, 19-aastase Hailey Baldwini kohta ütles ta, et tegemist on tüdrukuga, keda ta väga armastab, kuid nad ei kiirusta suhtega.

«Mis siis, kui Hailey on naine, kellega lõpuks abiellun? Ma ei taha asjadega kiirustada. Kui teda kahjustan, on meie suhe jäädavalt kahjustatud. Selliseid haavu on raske parandada. Ma lihtsalt ei taha talle haiget teha,» sõnas Bieber.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles