Kibusel tuleb Xplosionil hakata vastu võtma poolaka tugeviad low-kicke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim taipoksija Edvin Erik Kibus astus King of Kings Grand Prix-etapi peamatšiks ringi vinge, kuid heategevusliku sõnumiga kehamaalinguga
Eesti parim taipoksija Edvin Erik Kibus astus King of Kings Grand Prix-etapi peamatšiks ringi vinge, kuid heategevusliku sõnumiga kehamaalinguga Foto: ivo@dalton.ee

9. aprillil Saku Suurhallis toimuval Xplosion võitlusõhtu fightcard on saanud täiendust järjekordse staaride heitluse võrra. Ringis kohtuvad Eesti armastatud võitleja Edvin Erik Kibus ja Lukasž Rambalski.

Lukasž Rambalski näol on tegemist ligi 40 miljoni elanikuga Poola ühe tugevaima kickpoksijaga. Rambalski on 32-aastane, mis teeb ta Kibusest 6 aastat vanemaks ning tema kontol on 29 matši, millest on ta võitnud 20. 

Foto: Promopilt

«Rambalski on üks Poola tugevamatest võitlejatest, kes on võistelnud näiteks sellise superstaariga nagu Alviar Lima. Alviar on omakorda võistelnud nt Buakawi, Nieky Holzkeniga ja paljude teiste suurkujude vastu ning seda ka Eurospordi vahendusel. See näitab mehe taset!» kommenteeris Kibuse vastast promootor Mirkko Moisar. «Tema stiiliks on kickpoks, tugevad low-kickikid ja väga head käte combod,» lisas Moisar.

Kibuse ja Rambalski vaheline matš saab olema XFS (kickboxingu) reeglite järgi ning selle pikkuseks 3x3 min. Kui matš on tasavägine, siis pikeneb matš 1 lisaraundi võrra. Meeste võistluskaaluks on 75 kg. 

Vaata Rambalski viimast matši Poola suurimal võitlusspordiõhtul FEN10!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles