Rock Cafes esineb Hollandi DJ ja produtsent Sam Feldt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid

Reedel, 12. veebruaril esineb Tallinnas Hollandi noor superstaar-DJ ja produtsent Sam Feldt, kes kuulub tantsumuusika tegijate tõelisesse kõrgliigasse.

Tema nime võib leida suurürituste ja festivalide peaesinejate listidest ning ta on teinud koostööd selliste popmuusika suurnimedega nagu Avicii, Icona Pop, Years & Years ja paljud teised. 5. veebruaril ilmus tal maailma suurima tantsumuusikat väljastava plaadifirma Spinnin Records alt uus minialbum «Been A While», millelt avaldati ka samanimeline singel. Sam Feldt naasis äsja oma Austraalia turneelt ning ülemöödunud nädalal lõi ta kaasa Prantsuse gigastaar David Guetta Euroopa tuuril. Sellel reedel esineb Sam Feldt juba Tallinnas Rock Cafe’s!

Samal õhtul Rock Cafe DJ-pulti astuva Kristjan Hirmo sõnul on Sam Feldti näol tegemist Hollandi tantsumuusika-skene uue laine staariga, kes 2015 aastal vallutas publiku südamed legendaarse housemuusika-hümni «Show Me Love» uusversiooniga. Tema loomingut iseloomustavad suurepärased meloodiad ning mõnus, troopilise hõnguga produktsioon.

Kodumaistest tegijatest esinevad veel Kert Klaus ning kaksikvennad Artur F & Marc F. Soodushinnaga piletid on saadaval eelmüügist Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles