Anna hääl! Mis oli aasta 2015 parim trummi ja bassi lugu? Aga DJ? Või milline oli parim pidu?

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Planeet ja Kai Anni Tähevärav Live,  r2dnb2014 gala
Planeet ja Kai Anni Tähevärav Live, r2dnb2014 gala Foto: promo

Taaskord on koostamisel trummi ja bassi edetabel R2DNB, kus võetakse kokku eelmise aasta parimad. Kuni 14. veebruarini saab hääletada oma lemmikute poolt trummis ja bassis SIIN. Tulemused selguvad 19. veeburaril Raadio 2 saates Tjuun In ning auhinnad antakse võitjatele üle samal õhtul PAIs toimuval pidulikul peol.

2014.a aastal valiti Eesti parimaks produtsendiks ja DJks Planeet ning parimaks looks Epp Kõiv «Linn on minu» (Demie remix). Välismaa parimaks looks tunnistati Sigma «Nobody To Love».

Eelmise aasta tulemustega saab tutvuda siin.

R2DNB 2015 tulemused loetakse ette 19. veebruaril Raadio 2 saates Tjuun In, mis on raadio- eetris kell 22.00. Võitjate auhindamine toimub sellele järgneval pidulikul peol PAIs.

Trummi ja bassi, globaalse nimega drum and bass muusikastiili algusajaks loetakse 1994. aastat. Trumm ja bass on välja kasvanud paljudest muusikaliikidest nagu breakbeat, techno, jungle, hip-hop, reggae jt.

Kuula Eesti 2015. a trummi ja bassi lugusid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles