Foto: operatsioonist paranenud Janet Jackson valmistub Euroopa turneeks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janet Jackson valmistub Euroopa turneeks
Janet Jackson valmistub Euroopa turneeks Foto: Promopilt

Kuus Grammy auhinda võitnud popdiiva Janet Jackson suundub märtsi lõpus Euroopa tuurile ning annab selle raames kontserdi ka 23. aprillil Tallinnas, Saku Suurhallis. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

Janet Jackson on jõudsalt paranenud jaanuaris toimunud operatsioonist ning ettevalmistused «Unbreakable» tuuriks on täies hoos. Seda tõestamaks postitas lauljatar sotsiaalmeediasse foto otse tantsuproovist ning kinnitas, et ei jõua tuurile minekut ära oodata.

Foto: Kuvatõmmis

Janet on müünud üles 160 miljoni plaadi kogu maailmas ning tema hitid nagu «Nasty», «Rhythm Nation», «That’s The Way Love Goes» ja «Got ‘Til It’s Gone» on tuttavad igale pop-muusika sõbrale. Aprillis on võimalik lisaks uue plaadi lugudele ka neid hitte Tallinnas oma kõrvaga kuulda ning Janetit Saku Suurhallis laval näha.

Janet Jackson esineb 23. aprillil 2016 Saku Suurhallis Tallinnas. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja veebipoes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles