Loe ja naera: minu Tinderi õudusunenägu ehk vestlused, mis raputasid mu maailma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kogu maailma vallutanud tutvumisrakendus Tinder on kosjasobitust teinud juba üle paari aasta ning vestlused ja kohtingud, mis rakenduse kaudu on toimunud, ei ole kõik päriselus nii roosilised kui mõnes reedeõhtuses romantikafilmis.

Mis puutub Tinderisse ning seal seiklevatesse üksikute südametega inimestesse, siis see on kirju nagu issanda loomaaed. Muidugi, on ka neid õnnelikke inimesi, kes on rakenduse kaudu leidnud omale partneri terveks eluks, kuid on ka neid, keda on lihtsalt pisarateni naerma aetud või õõvastusega ära hirmutatud.

Niisiis, otsustasime eeskujul Instagrami kontost "My Tinder Nightmare" luua rubriigi, kus ka eestlased saavad oma Tinderi õudukaid teistega (anonüümselt) jagada.  Ps! Enamus tekste on inglise keeles, sest tundub, et Eestis julgevad nilbelt rääkida esmapilgul vaid meie riiki külastavad välismaalased: 

Foto: elu24.ee

Diil, millest ei saa keelduda?

Foto: Lugejafoto
Foto: Lugejafoto
Foto: Lugejafoto

Need on vaid mõned näited Tinderimerest, mis on täis aegumatuid pärle. Ülejäänud kirju vaata ülaltoodud galeriist ning ole hea, kui sul on sarnane lugu, mida jagada, saada see aadressile toimetus@elu24.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles