Video! Tutvu Kanal 2 nalja-show «Suur komöödiaõhtu» andekate näitlejatega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säravad näitlejad ja parim huumor: «Suur komöödiaõhtu» juba varsti teles!
Säravad näitlejad ja parim huumor: «Suur komöödiaõhtu» juba varsti teles! Foto: Pressimaterjalid

Me teame neid telesarjadest ja teatrilavadelt, nüüd panevad need kaheksa armastatud Eesti näitlejat end proovile selle kevade hoogsaimas telesaates «Suur komöödiaõhtu»!  

Märtsis alustav «Suur komöödiaõhtu» toob Kanal 2 ekraanile kirju seltskonna Eesti andekaid näitlejaid ja koomikuid: näosaate võitjad Juss Haasma ja Mart Müürisepa, publikulemmikud Merle Palmiste ja Mirtel Pohla, Eesti parimate komöödiasarjade tähed Tõnis Niinemetsa ja Argo Aadli ning uskumatult mitmekülgse näitleja Kaisa Selde. Justkui kirss tordil täiendab näitlejate truppi saatejuht Tiit Sukk, kes aegajalt astub üles teisteski rollides!

Kanal 2 kevadine suursaade paneb näitlejate talendi proovile pöörastes sketšides ja ootamatutes ülesannetes. Stuudiopubliku ees sündivat situatsioonikoomikat täiendavad libauudised ja lisaks toimub läbi hooaja lustlik konkurss, kus kõik näitlejad kehastuvad «elust enesest» pärinevateks koomilisteks tegelaskujudeks. Iga kord langeb üks tegelaskuju publikuhääletuse põhjal saatest välja ja hooaja lõpuks selgub konkursi võitja – eesti rahva uus naljalemmik!

«Suur komöödiaõhtu» stardib Kanal 2s juba märtsis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles