KING OF KINGS! Riia Arenal võitlevad meie Roman Zõbin ja Iljas Rustamov

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
27. veebruaril toimub Riia Arena staadionil võitluskunstide sarja King of Kings 2016. aasta Grand Prix` etapp, kus Eestit esindavad Roman Zõbin ja Iljas Rustamov Tallinna klubist First Fighting Club
27. veebruaril toimub Riia Arena staadionil võitluskunstide sarja King of Kings 2016. aasta Grand Prix` etapp, kus Eestit esindavad Roman Zõbin ja Iljas Rustamov Tallinna klubist First Fighting Club Foto: MediaMarketing

27. veebruaril toimub Riia Arena staadionil võitluskunstide sarja King of Kings 2016. aasta Grand Prix` etapp, kus Eestit esindavad Roman Zõbin ja Iljas Rustamov Tallinna klubist First Fighting Club.

Foto: MediaMarketing

Iljas kohtub ringis poolaka Mateusz Kopieci ja Roman venelase Oleg Hohloviga.

Sel korral lähevad vastakuti võitlejad Brasiiliast, Hollandist, Poolast, Saksamaalt, Eestist, Venemaalt, Leedust, Prantsusmaalt, Hispaaniast ja Lätist. 

Korraldajamaad Lätit esindavad riigi parimad võitlejad. Tiitlimatšis on vastakuti Zaur Dzavadov, kes võitleb brasiillase Rodrigo Ferreiraga, ja superfight`is Raimond Aukštikalns, kelle vastaseks on hollandlane Michel Landvreugd.

KOK World GP kaheksa mehe võitlustes kaaluga kuni 71 kilogrammi osaleb ka Vjatšeslav Tevinsh, punavalgepunase lipu all võitlevad veel Artur Gorlov, Igor Tkatšenko ning teised lõunanaabrite tuntud võitluskunstide sportlased.

King of Kingsi turniirid on tuntud selle poolest, et K1 reeglite alusel löövad selles kaasa erinevate võitluskunstialade sportlased. Erinevate stiilide ühendamine ühtsesse reeglistikku lisab heitlustele põnevust ja vaadatavust. KOK-i reeglite järgi kahevõitlustes viike pole, võitja peab selguma vähemalt viimases, otsustavas raundis. Õhtu tulemustel pannakse paika uus King of Kingsi ülemaailmne reitingutabel.

Kaubamärk King of Kings kinnitati 2009. aastal Rahvusvahelise Bushido Föderatsiooni (IBF) poolt. Peamisteks võitluste elementideks on käte- ja jalalöögid. 2014. aastal sai King of Kings Euroopa juhtivamaks võitluskunstide projektiks.

IBF on allkirjastanud telekanalitega Eurosport, FightBOX ja Fighting Network, võitluste ülekandeid tehakse 120 riiki 40 keeles ning vaatajaid on üle 133 miljoni. Pileteid Riia üritusele saab Bilesuserviss.lv kassadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles