Red Bull saadab tudengid purkide eest Euroopasse reisile

Irene Tambek
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid / Red Bull

Kuni 14.veebruarini on kolmeliikmelistel võistkondadel võimalik esitada oma videosid Red Bull Can You Make It? väljakutsele, kus läbi Euroopa reisimiseks on ainsa valuutana võimalik kasutada Red Bulli. Kandideerimine on esimest korda avatud ka Eesti tudengitele.

12.-19.aprillil toimuval väljakutsel saavad kokku 165 tiimi üle terve maailma, et reisida enam kui 1000 kilomeetrit. Võistkondadel pole lubatud kasutada raha, selle asemel on neil 24 purki Red Bulli, mida kasutatakse valuutana transpordi, söögi ja majutuse eest tasumisel. Väljakutsele saamise eelduseks on ühe minuti pikkuse video esitamine ning rahva- ja žüriihääletusel parimate hulka pääsemine. Eestit pääsevad 2016.aastal esindama kaks kolmeliikmelist tiimi.

Viimati toimus Red Bull Can You Make It? 2014.aastal, kui väljakutsest võttis osa pea 500 tudengit 58 erinevast riigist. Katsumuse eesmärgiks on anda noortele võimalus reisida Euroopas ilma rahata ning panna proovile nende nutikus. Näiteks eelmisel korral toimunud väljakutsel vahetas Filipiinide tiim 5 purki Red Bulli lennupiletite vastu Linzist Berliini.

Lisainfo ja kandideerimine SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles