Galerii: Estonia teater avas südalinnas esimese suusahüppemäe

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vastlapäeval, 9. veebruaril toimus Estonia parklas III Estonia maraton, mille jaoks avati südalinna esimene suusahüppemägi. Lisaks mäehüpetele tuli võistlejatel läbida takistustega murdmaarada ja merekultuuriaastale kohaselt oli kavas ka jääpurjetamine.

Foto: Viktor Burkivski

Maratonil võtsid mõõtu neli võistkonda – Kultuuriministeerium, Eesti Rahvusringhääling, Eesti Draamateater ja Rahvusooper Estonia. Võistluse peakohtunik oli Allar Levandi ja kohtunikud Ago Markvardt ning Magnar Freimuth. Reporterikabiinist jagasid kommentaare Lembitu Kuuse ja Taavi Libe.

Foto: Viktor Burkivski

Kultuuriministeeriumi võistkonna kapten oli minister Indrek Saar, võistkonda kuulusid Anu-Maaja Pallok, Kai-Ines Nelson, Aneth Rosen, Meelis Kompus ja Silver Meikar. Eesti Rahvusringhäälingu meeskonda juhtis juhatuse esimees Margus Allikmaa ja meeskonda kuulusid Liisu Lass, Maarja Merivoo-Parro, Rain Kooli, Jüri Muttika ning Vitali Vesterinen.

Foto: Viktor Burkivski

Rahvusooperi võistkonna eesotsas oli teatrijuht Aivar Mäe, võistlesid Kaspar Mänd, Mart Madiste, Marika Muiste, Triinu Leppik-Upkin ja Olga Zaitseva. Draamateatri võistlejad harjutasid teatrijuht Rein Oja käe all, võistkonda kuulusid Tõnu Oja, Pääru Oja, Tiit Sukk, Jüri Tiidus ja Markus Luik.

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles