Anu Saagim hakkab juhtima uut telesaadet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 live: Würffel: Rosanna Lints, Kaspar Kalluste, Tarvi Kull Eesti Laulu eel koos Anu Saagim`iga
Elu24 live: Würffel: Rosanna Lints, Kaspar Kalluste, Tarvi Kull Eesti Laulu eel koos Anu Saagim`iga Foto: Viktor Burkivski

Legendaarne telesaade "Kuulus või kummaline" jõuab taas teleekraanile ning saadet hakkab juhtima varem Tallinna Televisioonis kohtingusaadet "Reisile sinuga" vedanud  bravuuritar Anu Saagim.

Foto: Tiit Mõtus

Saagim on saatejuhina kaasa löönud sellistes projektides nagu "Salasuhe", "Ekskursioon", "Anu ja Carola nädal aega ilma", "Stiilipäevik", "Tantsi tagumik trimmi"/ "Tantsi peppu pieneksi", "Reisile Sinuga".

Telemängu originaalpealkirjaga "What's my line" tootmist alustati juba 1950. aastal USA telekanalis CBS, 2013. aastal jõudis see kõigi aegade telemängude Top 60 edetabelis 9. kohale.

Auhinnatud telesaate formaat on jõudnud teleekraanidele üle kogu maailma ning Eesti Televisioonis kogus see populaarsust koos Reet Linnaga 1990. aastatel.

Rõõmsameeles ja hoogsas kogupere telemängus osaleb neli püsiarvajat, kelle ülesandeks on välja selgitada kolme saatekülalise eriline amet või kummaline hobi. Lisaks sellele on igas saates üks laiemalt tuntud külaline, kelle nägu püsiarvajad ei näe ning kelle isik tuleb välja selgitada, kui ta annab vastuseid moonutatud häälega.

Seoses uue saatega kutsub Tallinna Televisioon eriliste ja huvitavate ametite esindajaid või kummaliste ja põnevate harrastustega inimesi saates osalema. Andke endast teada e-posti aadressil kummaline@tallinnatv.eu

Telesaade "Kuulus või kummaline" jõuab Tallinna Televisiooni ekraanile 27. veebruaril kell 19.30.

Copy
Tagasi üles