Pilk peale! Mustamäe Apollo Kino hakkab pakkuma kinosaalides lauateenindust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mustamäe Keskuses sel reedel avatavasse Apollo Kinno tuleb privaatsust ja mugavust hindavate külastajate jaoks Baltimaades ennenägematu Star Lounge ala.

Apollo Kino juhi Mauri Dorbeki sõnul tähistab  Apollo Star Lounge ala uues Mustamäe kinos eraldi privaatset korrust, kus on oma baar ja saab enne filmiseansi algust nautida erinevate Mustamäe keskuse kohvikute ja restoranide roogasid, viimase korruse linnavaadet ja suvisel ajal istuda ka väliterassil. «Igas kinosaalis on ka Staari toolid, mis pakuvad täiesti uue võimalusena külastajal filmiseansi ajal nautida lauateenindust saalist lahkumata,» selgitas Dorbek.

Foto: Apollo Kino

Oma sissepääsu ja baariga Apollo Star Lounge alalt pääseb kõikidesse kinosaalidesse, kus viimased read on ülejäänud saalist pisut eraldatud. Staari toolide nahkistmed on veelgi avaramad ja neid võib pidada maailma mugavaimateks kinotoolideks. Istmetel on mootoritega jalatoed ja võimalus seljatoe kallet reguleerida, nii et filme saab vaadata peaaegu lamavas asendis. Samuti on igas kinosaalis paaristoolid, pidades silmas kahte kudrutajat või sõpra, kes armastavad natuke rohkem eraldatust. 

Dorbek tõdes, et kui muidu jäävad Baltimaade moodsaimas kinos piletihinnad teiste pealinna kinodega samale tasemele, siis Staari toolide kinopiletid on küll pisut kallimad, ent siiski taskukohased kõigile. “See kogemus on kindlasti väikest lisatasu väärt, sest kogu uue kino Staari kontseptsioon on Baltimaades täiesti ainulaadne ja kinokülastaja tunneb ja näeb erinevust igal sammul,” selgitas Dorbek.

Apollo Kino tegutseb täna Tallinnas Solaris Keskuses seitsme ning suvepealinnas asuvas Pärnu Keskuses kolme kinosaaliga. Mustamäe Keskuses avatakse linnaosa ainuke 6 saaliga kino 12. veebruaril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles