Galerii: Baltika brändide uued kollektsioonid pakatavad kevadhooaja trendidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltika Grupi moebrändid Monton, Ivo Nikkolo, Bastion, Mosaic ja Baltman esitlevad uusi, saabuva hooaja trendidest ning värviküllusest pakatavaid 2016. aasta kevadsuviseid kollektsioone.

Monton sukeldub nii naiste- kui ka meestekollektsioonis värskesse kevadrohelusse ning toob linnarõivastesse mängulise kerguse. Brändi kevadine tärkamine äratab kaunid värvitoonid ning toob kollektsiooni nii tagasihoidliku minimalismi, itaalialiku luksuse kui ka sportliku lihtsuse. Nii naiste - kui meestekollektsioonis leidub trendikaid pastelseid toone, mis suvele lähenedes erksateks värvideks muutuvad.

Foto: Baltika Grupp

Ivo Nikkolo uue kollektsiooni tagamaad ulatuvad aga Jaapanini. Seekordne kollektsioon keskendub naiselikkusele, rangus on asendunud naturaalse ja pehmema meelega ning rõhk on enesekindlusel, mis tuleneb sisemisest tasakaalust. Kollektsiooni toonid on puhtad ja lihtsad ning aktsentvärviks on just Jaapani kultuurile iseloomulik punane toon. Ivo Nikkolo brändi keskmeks on kvaliteetne disain ning brändile omane skandinaavialik esteetika on arhitektuuriliste mõjutustega.

Foto: Baltika Grupp

Alati naiselikust, laia kleidivalikut pakkuvast Bastionist leiab erinevates pikkustes elegantseid kleite, efektseid seelikuid ja mugavaid jakke. Bastion aitab leida sobiva riietuse igaks ürituseks, olgu tegemist suvise aiapeo, piduliku kontserdi või formaalse tööüritusega.

Foto: Baltika Grupp

10. juubeliaastat tähistav ja nii naistele kui meestele suunatud Mosaic pakub jätkuvalt ajatut elegantsi. Mosaici modernsed klassikud on seekord ammutanud inspiratsiooni eelnevate kümnendite mustritest, siluettidest ja ajastute ikoonidest ning seadnud esikohale kvaliteedi, mugavuse ja funktsionaalsuse.

Foto: Baltika Grupp

Baltman on alati olnud tuntud just kõrge kvaliteedi poolest ning keskendub sellele nüüdki. Seekord on Baltmani meesterõivaste valik inspireeritud kuldsetest kahekümnendatest, kombineerides seeläbi nii trendiesemeid kui ka aegumatut klassikat. Brändi rõivad on tuntud ka oma uuenduslike kangaste poolest - peenvillase väljanägemisega kangad on veekindlad ning Baltmani pintsakutele on lisatud mobiiltelefonide kiirguskaitse, viimased on poes ka eraldi märgistatud.

Foto: Baltika Grupp

Kollektsioonid jõuavad nii kauplustesse kui ka veebipoodi andmorefashion.com müügile alates 11. veebruarist. Uudisena pakub Baltika nüüd ka võimalust sooritada ostud veebipoest  ja saada pakk kätte sobilikust kauplusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles