Miski pole kindel! Modellisaatest pidi lahkuma üks favoriite

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellisaade
Modellisaade Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» üheksandas osas läbisid võistlejad põhjaliku catwalki-treeningu ning tegid naturaalsed nude-fotod.

Pärast eelmise osa šokeerivat pulmatralli oli Nastja endiselt kurb oma parima sõbranna Alice'i ootamatu lahkumise pärast. Nastja tunneb end üksi, sest võistlustulle jäänutest saab ta paremini läbi ainult Kätlini ja noormeestega. Ülejäänud kaks naiskonkurenti Evelina ja Helena aga ei sümpatiseeri talle. Nastja kuulutas, et ei usalda sellel konkursil enam ühtki inimest.

Foto: Kanal 2

Stilist Karl Keskla ei olnud põrmugi rahul eelmises osas nähtud krehvtise pesushowga - pesu oli küll paljastav, aga ühtlasi paljastas see, et modellid ei oska veel rahuldaval tasemel kõndida.

Foto: Kanal 2

Karli karmi käe all korraldati kõige põhjalikum catwalk-treening modellisaate ajaloos, kus modellid osalesid otsekui sõjaväelaagris. Nii mõnigi oli kogetust vapustatud, sest seni elati illusioonis, et ollakse suurepärased kõndijad.

Foto: Kanal 2

Viimane väljakutse Tartus oli Lõunakeskuse promomine - modellid pidid leidma kaupluste klientide hulgast vastutulelikke hobifotograafe, kes neist meeleolukaid reklaampilte klõpsutaksid.

Foto: Kanal 2

Väljakutse seisnes fotograafi juhendamises, sest ajutiselt olid rollid vahetunud ja modellihakatised pidid hooaja selleks punktiks olema fotograafidelt juba piisavalt nippe kõrva taha pannud nii pooside kui ka valguse osas, et suuta ise fotot lavastada.

Foto: Kanal 2

Väljakutse võitjateks osutusid German ja Antonio, kes said aardekambrist kingitusi valida.

Tagasi Tallinnas, ootas modelle traditsiooniline fotosessioon kohtunik Toomas Volkmanniga. Nagu igal aastal, tegi tippfotograafide koorekihti kuuluv Toomas seekordki modellidest klassikalised naturaalsed nude-fotod.

Foto: Kanal 2

See pilt on modelli jaoks ülioluline ja üdini aus, sest just sellest saab modellialbumi esimene foto, mille järgi kliendid endale sobivat materjali valivad. Samas paljastab just see foto halastamatu aususega modellide head ja vead.

Foto: Kanal 2

Fotosessiooni lõpus teataski Toomas, et kuigi järele on jäänud veel mõnigi episood, on tema jaoks pilt selge ja ta juba teab, kes võistlejatest võiksid jõuda finaali.

Foto: Kanal 2

Kõige halvemini läks pildistamisel võistluse favoriidil Helenal, kes hüsteeriliselt nutma puhkedes oma saatust juba ette aimas. Otse fotostuudios toimus väljahääletus ning koju läkski Helena.

Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles