Kelly Osbourne on rasestumisvastaste vahendite päeva patrooniks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne Foto: AP / Scanpix

Laupäeval, 26. septembril, tähistatava rahvusvahelise rasestumisvastaste vahendite päeva selleaastane patroon on rokkar Kelly Osbourne.


Osbourne arvab, et suhete ja seksiga seotud pingeid ja probleeme on noortel palju, kuid rasestumisvastase kaitse osas on sõnum lihtne: see on sinu elu, sinu keha ja sinu valik.

«Rahvusvaheline rasestumisvastaste vahendite päev on oluline seetõttu, et see annab noortele teadmised, mis võimaldavad neil rasestumisvastaseid vahendeid puudutavaid valikuid teha,» sõnas Kelly.

«Kui lapse saamine pole hetkel plaanis, siis räägi oma partneri ja arstiga ning valige koos välja sobivaim rasestumisvastane meetod, et saaksite lapse siis, kui seda kõige enam ootate,» lisas Osbourne.

Rahvusvahelist rasestumisvastaste vahendite päeva tähistatakse oodatavalt üle 70 riigis üle maailma erinevate üritustega, sealhulgas teavitusüritused koolides ja ülikoolides, internetipõhised viktoriinid, raadiosaated, raamatuesitlused, teavituskampaaniad ööklubides jms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles