«Eesti tippmodell» täna: sõjaväeline kord toob kaasa vapustuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodell
Eesti tippmodell Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 peavad Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» võistlejad tõestama end treeningul, mis sarnaneb pigem karmile sõjaväelaagrile kui graatsilisele poodiumikõnnile.

Eelmise osa šokk jõuab vaevu lahtuda, kui modellid pannakse nööri mööda kõndima. Stilist Karl Keskla ei halasta täna modellihakatistele ja võtab ette kõndimistrenni, mis oma karmuse poolest meenutab sõjaväelist korda. Halastamatu on ka tänane pildistamine, mis sedapuhku ei aja modelle küll äärmuslikesse tingimustesse, kuid teeb nad fotograafi ees relvituks. Nimelt pildistab kohtunik Toomas Volkmann võistlejad üles klassikaliste nude-portreedena, mis toob kõige paremini esile modellide head ja vead. Ühe osaleja puhul on neid vigasid aga liiga palju, et jätkata…

«Eesti tippmodell» uus osa on Kanal 2s täna õhtul kell 21:30, kohe pärast erisaadet «Keelatud vili. Pilguheit Eesti uimastiajaloole».

Vaata ka jätkusaadet «Eesti tippmodell täiega» Kanal 11s kell 22:30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles