Alustab «Autosaade Grip – otse Saksamaalt», mis rõõmustab autohuvilisi hoogsate eksperimentidega!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gaas põhja! «Autosaade Grip – otse Saksamaalt» Kanal 12-s!
Gaas põhja! «Autosaade Grip – otse Saksamaalt» Kanal 12-s! Foto: Kanal 12

Täna kl 20:30 alustab Kanal 12-s uus igapäevane «Autosaade Grip – otse Saksamaalt», mis rõõmustab autohuvilisi hoogsate kiiruskatsete, lahedate eksperimentide kui ka lihtsalt eriti vingete sõidumasinatega.

Populaarse nutisaate «Galileo» vaimus tehtud hoogne autosaade läheb korda kõigile, kellele meeldivad kiired ja erilised autod. Saates võrreldakse erinevaid autosid, vaadatakse tagasi neljarattaliste põnevale ajaloole ja uuritakse viimase aja autotrende. Lisaks tutvustatakse uusi mudeleid, paljastatakse raudratsude üllatavaid taustalugusid, tehakse erinevaid kiiruskatseid jms.

Peale selle näeb saates ka märksa kelmikamaid lugusid: näiteks saame teada, milline auto sobib kõige paremini pangarööviks, milline auto osutub tegelikult hundiks lambanahas või kas Porsche uus mudel saavutab suurema kiiruse kui lennukist maa suunas hüppav ekstreemsportlane.

Ühesõnaga on «Autosaade Grip» kohustuslik vaatamine absoluutselt igale autohuvilisele!

«Autosaade Grip – otse Saksamaalt” kell 20:30 Kanal 12-s esmaspäevast reedeni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles