Pimedate Terateatri lavastus «Kes kardab pimedat?» ootab hooandjaid!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pimedate Terateatri lavastus «Kes kardab pimedat?» ootab hooandjaid!
Pimedate Terateatri lavastus «Kes kardab pimedat?» ootab hooandjaid! Foto: promo

19. veebruaril kell 19 jõuab Vaba Lava selle hooaja kuraatorprogrammi raames publiku ette Eesti pimedate ja vaegnägijate teatri – Terateatri – tempokas pimedate-teemaline lavastus «Kes kardab pimedat?».

Foto: promo

Näidendi kirjutas tunnustatud näitekirjanik Martin Algus. Lavastajaks on Terateatri kunstiline juht Jaanika Juhanson ning laval ja häältena osalevad lavastuses 13 pimedat, vaegnägijat ja nägijat harrastajat Terateatrist. Lavastust mängitakse sel hooajal ainult 5 korda – 19., 20., 25., 26. ja 27. veebruaril. 

Foto: promo

Lavastus «Kes kardab pimedat?» on lugu vabanemisest, lendutõusust, oma unistuste poole liikumisest. Mitmest noorest pimedast inimesest, kelle elus on ühel või teisel moel pöördeline punkt. Aga ühtlasi saavad lavastuses vastuse nii mõnegi nägija küsimused, kuidas ikka täpselt pime inimene elab ja toimetab. Ehk saavad tuulutatud mitmedki ühiskonnas levinud hirmud ja müüdid, mis pimedate kohta liikvel. 

Foto: promo

Lavastuse loojad vajavad veidi abi. Nimelt, et lavakujundus saaks üles ehitatud, kostüümid soetatud ning kõige tähtsam – et  saaks osta üheleosatäitjale uue kitarri – katkiläinud vana asemele – ja rentida lavapealsed kõlarid.

Hoogu saab anda SIIN!

Piletid etendustele on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles