Kuidas praegusel gripihooajal end ja oma immuunsüsteemi hoida? Marilyn Kerro teab vastust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Marilyn Kerro
Selgeltnägija Marilyn Kerro Foto: Facebook

Praegusel nakkushaiguste hooajal tuleb igaühel oma immuunsüsteemi võimalikult tugevana hoida. Kuidas seda teha? Marilyn Kerro jagas oma Facebooki lehel selleks puhuks mõned soovitused. 

"Käes on jällegi gripihooaeg ning seetõttu otsustasin anda Teile kristalli soovituse, et oma immuunsüsteemi tugevdada.

Valisin selleks puhuks välja kolm kristalli, sest nende kooslus omavahel Sinu energiaväljas olles tugevdab immuunsüsteemi. 

Malahhiit on vajalik puhastaja ja avaja tšakratele. Võimas kivi ning tervendamise ja tugevdamise protsessis vajalik. Malahhiit on ka tugev kaitsekivim, kuid ravi poolest juhib kehast toksiine välja.

Lasuriit on võimas peavalude leevendaja ning imeline abiline ravimaks kurku, külmetushaiguste korral. Ideaalne kõrile, hingamissüsteemile, närvisüsteemile. 

Ametüsti pean tasakaalustajaks vaimse ja füüsilise keha vahel. Inimesele on see vajalik, kuna kehas peab olema tasakaal. Ametüst puhastab aurakeha ning juhib kehast välja negatiivset energiat. Ametüstil on veel ka omadus tervendada kopse. Aitab Sind stressi puhul ning leevendab pingeid, mis tegelikkuses on suureks teguriks haiguste tekkimisel.

Soovitan neid kiristalle endaga kotikeses kaasas kanda. Haiguste korral kasutada tšakratel.

Kõikidel nendel kolmel kristallil on suur roll kanda, et sind tervendada ja tugevdada. 

Ära unusta ka toituda ning liikuda piisavalt, et hoida oma füüsiline keha vormis. Vaimne keha hoia igapäevaselt positiivselt meelestatud, see hoiab ka sind omakorda pidevad rahuloluprotsessis ning ei lasa haigustel ligi tikkuda! Pea meeles, et kristallid on toetavad! Suure töö oma heaolu jaoks teed siiski Sina ise!"

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles