Galerii: Polhem PR tutvustas pressipäeval huvilistele kevad-suvist moodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moe-, ilu- ja elustiilibrändidele keskenduv suhtekorraldusettevõte Polhem PR Estonia esitles möödunud reedel oma klientide kevad-suviseid kollektsioone. Lisaks moe- ja iluajakirjanikele külastasid Tallinna vanalinnas asuvat Polhem PR Estonia showroomi, kus üritus ka aset leidis, mitmed tuntud tegelased.  

Peamiselt moe-, ilu- ja elustiilibrände esindav Polhem PR Estonia tutvustas möödunud reedel oma kevadehõngulises showroomis mitmete ilu-, moe- ja kodubrändide valikut. Väljas olid sellise moemärkide kevad-suvised kollektsioonid nagu Halens, Cellbes, Marks&Spencer, New Yorker, CHANGE Lingerie, Tamaris ja Dyrberg/Kern. Põnevaid ja innovaatilisi ilutooteid esitlesid ilubrändid Foreo, MOSSA, Oriflame, It’S SKIN, Lush, Purederm, Konjac Sponge, Beautyblender, invisibobble, TangleTeezer ja ColorWOW.

Foto: Meisi Volt

Lisaks moe-ja ilumeelele said kosutatud ka maitsemeeled ning maitsvate suupistete kõrval sai mekkida uut tõusvad trendi - Vaakumbaari kokteile.

Foto: Meisi Volt

 Vaata galeriist, millel tasub tuleval hooajal poes silma peal hoida!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles