Uskumatu! Rahvusooper avab südalinna esimese suusahüppemäe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Uustalu näitab suuski, millel ta läbis 1966. aastal teekonna Tartust Tallinna. Head suusad on veel praegugi kasutuses ning sel talvel on ta nendega teinud viis sõitu Annelinnas.
Laine Uustalu näitab suuski, millel ta läbis 1966. aastal teekonna Tartust Tallinna. Head suusad on veel praegugi kasutuses ning sel talvel on ta nendega teinud viis sõitu Annelinnas. Foto: Margus Ansu

Vastlapäeval, 9. veebruaril kell 16.00 toimub Estonia parklas III Estonia maraton, mille jaoks avatakse südalinna esimene suusahüppemägi.

Lisaks mäehüpetele tuleb võistlejatel läbida takistustega murdmaarada ja merekultuuriaastale kohaselt on kavas ka jääpurjetamine. Maratonil võtavad mõõtu neli võistkonda – Kultuuriministeerium, Eesti Rahvusringhääling, Eesti Draamateater ja Rahvusooper Estonia. Võistluse peakohtunik on Allar Levandi ja kohtunikud Ago Markvardt ning Magnar Freimuth. Reporterikabiinist jagavad kommentaare Lembitu Kuuse ja Taavi Libe.

Kultuuriministeeriumi võistkonna kapten on minister Indrek Saar, võistkonda kuuluvad Anu-Maaja Pallok, Kai-Ines Nelson, Aneth Rosen, Meelis Kompus ja Silver Meikar. Eesti Rahvusringhäälingu meeskonda juhib juhatuse esimees Margus Allikmaa ja meeskonda kuuluvad Liisu Lass, Maarja Merivoo-Parro, Rain Kooli, Jüri Muttika ning Vitali Vesterinen.

Rahvusooperi võistkonna eesotsas on teatrijuht Aivar Mäe, võistlevad Kaspar Mänd, Mart Madiste, Marika Muiste, Triinu Leppik-Upkin ja Olga Zaitseva. Draamateatri võistlejaid esindab teatrijuht Rein Oja, võistkonna täpne koosseis selgub peagi.

Hüppemägi ja takistusrada on harjutada soovivatele võistlejatele ja estoonlastele avatud juba kell 15, võistlus algab kell 16. Kõik huvilised on oodatud suurvõistlusele kaasa elama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles